Praktiska kök för en fungerande vardag.

Köksanpassning med Ropox

Ett anpassat kök är avgörande för ett funktionellt och bekvämt hem. Därför är det avgörande att anpassa köket efter individens behov.

Aktuellt

Gripo – Överförflyttning med stödstång

Gripo – Överförflyttning med stödstång

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarGripo Stödstång Ett system med oändliga möjligheterGripo är ett stabilt, flexibelt stödjande hjälpmedel som hjälper dig att stå upp och röra dig runt ditt hem.Gripo är ett stabilt, flexibelt stödjande hjälpmedel som hjälper dig...

Svancare story: Köksanpassning med Ropox

Svancare story: Köksanpassning med Ropox

Efter hjärnhinneinflammation gjorde Anette sitt kök tillgängligt med Ropox lyftsystem. Resultatet: ökad självständighet, glädje och en ny nivå av bekvämlighet i vardagen.

Kök & badrum från Ropox

Klicka för att gå till ropox.se

Personlig utprovning av Bidette

Vi gör alltid utprovningar med egen personal som är specialiserade på hur våra produkter bäst anpassas efter brukarens förutsättningar. Tillsammans med brukaren och gärna i samarbete med arbetsterapeuten hittar vi bästa lösningen för självständighet vid toalettbesök.

Livet lite enklare

Vi har arbetat i mer än 20 år med att utveckla produkter utifrån människors behov i badrumsmiljöer och alltid haft användarens bästa för ögonen när olika lösningar har tagits fram. Svancare erbjuder marknadens bredast sortiment av produkter för tillgängliga badrum och kök.