Utprovning på telefon – med anledning av Corona-viruset

Angående våra utprovningar hemma hos brukare.

Sedan Corona-viruset drabbat oss så har vi i stor grad undvikit hembesök och istället försökt utföra våra utprovningar på telefon. Detta har fungerat mycket bra och vi kan starkt rekommendera er som har behov av utprovningar att ta kontakt med oss trots dessa besvärliga tider.

En utprovning på telefon innebär att vi går igenom allt kring hur vår produkt fungerar och att man därför snabbare kan få den hjälp man behöver. Vi kan i efterhand, när Corona-läget blivit bättre, besöka brukaren och göra de eventuella justeringar som kan behövas. Vi utför även hembesök fortfarande i den omfattning som är tillåtet och nödvändigt. Våra representanter har, om det behövs, all nödvändig skyddsutrustning.

För att se filmer på våra produkter, klicka här

För bokningar v.v. kontakta oss

Södra Sverige
Sofie Nilsson: Tel: 070-7902494
sofie.nilsson@svancare.se

Västra Sverige 
Marie Söderquist: Tel.070-7908081
marie.soderquist@svancare.se

Stockholm med omnejd 
Conny Schedin: Tel.070-7900485
conny.schedin@svancare.se

Västmanland och Dalarna
Marro Karlsson: Tel.070-7901084
marro.karlsson@svancare.se

Norrland
Lena Hjalmarsson: Tel.070-4837175
lena.hjalmarsson@svancare.se

Kontoret
Tel.0240-10102
info@svancare.se