Två Säljare/utprovare sökes i södra Sverige

Svan Care ska vara förstahandsvalet för rådgivning och inköp av hjälpmedel till människor som behöver extra stöd för att kunna sköta sin vardagliga toaletthygien och på så sätt förlänga sitt hemmaboende och sin självständighet.

Vi är speciella. Speciella på det sätt att vi lever med ett av de mest vardagsnära behoven som finns – varje dag. Och vi gör det genom att utveckla lösningar för människor som behöver genomtänkta hjälpmedel i sin vardag. Med en unik blandning av erfarenhet, samarbete, kunskap och utveckling strävar vi efter att nå de mest givande resultaten. Vi tycker inte det ska vara konstigt eller krångligt. Det ska vara enkelt, precis som det vardagsnära.

Svan Care har i över 20 år arbetat med lösningar för människor som av olika anledningar behöver hjälpmedel för att kunna utföra det som de flesta av oss ser som en självklarhet. All forskning, utveckling och tillverkning gör vi själva, i nära kontakt med de som vet vad som behövs – användarna. Det tycker vi är vardagsnära. Det tycker vi är den bästa lösningen.

 

Arbetsuppgifter

Du fungerar som säljare/utprovare/utbildare av våra produkter i ett område i södra Sverige, vilket innebär endera Västra Götaland eller södra Götaland.

Som säljare hos oss innebär det att du i hemmet hos kund provar ut vad kunden behöver. Du genomför även utbildningar av våra produkter samt företräder företaget på mässor. Ditt arbete planerar du och genomför självständigt. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i ett på marknaden ledande företag med ett starkt varumärke. Du rapporterar till försäljningschefen/VD.

Lämplig boendeort är Göteborg med omnejd samt Malmö med omnejd. Rollen innebär resor inom distriktet som ofta medför övernattningar. Svan Care tillhandahåller bil.  Tjänsten omfattar heltid.

 

Nödvändig erfarenhet

Din bakgrund kan vara inom försäljning, som arbetsterapeut eller liknande. Viktigt är att du är intresserad av människor, har respekt för dem när du vistas i deras hemmiljö, har en viss teknisk kunskap, kan skapa förtroende och bra kundrelationer samt har förmåga ett entusiasmera din omgivning. B-körkort är ett krav.

 

Ansökan

För mer information om tjänsten v v kontakta Mari-Anne Kerstis tel.0240-12545. Ansökan skall mejlas snarast till jan.nordin@svancare.se. Utvärdering av sökanden sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.