Välkommen Jan!

Vi hälsar vår nya VD Jan Nordin välkommen till Svan Care.

Varför Svan Care?

SC_JanNordin_mailchimp3När jag fick erbjudandet om att börja på Svan Care fanns det inget val. Att få vara med på ett företag som jobbar med hjärtat och erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster som hjälper personer med behov av stöd kan man inte tacka nej till.

Min erfarenhet är från många olika branscher. Den har lärt mig att ett bolags existensberättigande vilar helt i kundernas, i detta fall brukarnas, händer.

Jag vill försöka bidra till att vi fortsätter leva upp till den goda servicenivå som bolaget har och alltid har haft. Vi ska de kommande åren se till att vi breddar sortimentet med produkter som tangerar det vi redan gör och där vi har möjlighet att utnyttja bolagets kunnande för kundernas bästa.

Jag hoppas att ditt val grundar sig på samma skäl som mitt.
Välkomna, fortsatt som kunder hos Svan Care.
Jan Nordin
VD